Blog Plantebelysning LED

Nyd et rent klima uden lugtgener med den rette klimaopsætning!

Har du undret dig over hvad et kulfilter anvendes til? Vidste du at ved brugen af et kulfilter nedsætter du lugten af dit kultiveringsklima med op til 100%! 
Læs mere

Led og HID i dit growroom

Vi anbefaler stærkt at undersøge markedet grundigt, inden du investerer i et vækstlys for at maksimere effektiviteten af ​​dit growroom på den bedst mulige måde.
Læs mere

Gro-Lys og den medicinske forsøgsordning

D.1 Januar 2018 trådte den medicinske forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft, dette medførte en betydelig interesse i cannabis sektoren som mange håber, vil fortsætte efter de aftalte 4 år. 
Læs mere

Vi er blevet nomineret til prisen Årets Iværksætter 2018 i Kolding

Vi er overvældet af ydmyghed! En kæmpe anerkendelse af alt det hårde arbejde og tid, som vi ligger i at give vores kunder den bedste service og rådgvining, samt gøre verden til et mere bæredygtigt sted. 
Læs mere

UNDERVISERE I DYRKNING AF CANNABIS TIL MEDICINSK BRUG

Kurset henvender sig til gartnerier, producenter og erhvervsfolk og det første bliver afholdt d. 18/03-2019.
Læs mere

Hvordan måler vi det viselle spektrum?

Vi måler bla. lyskilders farve og farvetemperatur ved brug af Kelvinskalaen; Jo højere farvetemperatur, jo mere blåt og køligt bliver lyset; jo lavere farvetemperatur desto varmere er lyset som er den røde del af spektrummet. Kelvinskalaen illustrere den farve vi opfanger lyset i, hver enkelt farvetemperatur (k) indeholder et uendeligt antal lysbølger for at producerer den opfattede farve det specifikke lys har.
Læs mere

Kommercielle Microgreens: Produktion og Bedste Praksisser

Kommercielle microgreens er en værdifuld afgrøde til menneskeligt forbrug. Disse planter tilbyder sunde og næringsrige muligheder for forbrugere, samt et potentiel stort udbytte for producenten.
Læs mere

Hvad er THCA?

Det videnskabelige navn for THCA er tetrahydrocannabinolsyre. Det er et ikke-psykoaktiv virkestof fundet i cannabis, det vil sige det ikke gør en påvirket. 
Læs mere

Cannabis i Colorado og Canada

Hvordan ser Colorado og Canada ud efter legaliseringen er blevet en realitet? 
Læs mere

Omplantning af planter til større potter

Vidste du at rødder har hukommelse? 
Læs mere

Information

Producenter

Ingen producenter

Leverandører

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her