WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag

Livet under Magnus LED vækstlys i en medicinsk cannabisproduktion

Klonfase:
Kloner er sterile taget fra de fleste potente modeplanter, de sættes i rene stik i bakker på 84 stik. Hver bakke vil blive mærket for at vide, fra hvilke moderplanter disse kloner blev taget. Alle stik er i forblødsætning i ph-reguleret vand med et lavt næringsstof. Herefter placeres de i specialbygget klonevogn med LED vækstlys. Vognene anbringes i et specielt klonrum med høj luftfugtighed og tågesystemer for at give dem tid til rodfæstelse. Denne proces vil tage omkring ti dage. Klonerne udsættes for 20 timer lys og vandes efter behov. Alt vand filtreres for at sikre urenheder: tungmetaller, pesticider og andet giftigt materiale ikke kommer ind i dit vækstrum.
Transplantations- og vegetationsfase:
Når klonerne har udviklet en forventet rod, flyttes de ind i deres fremtidige medium og vil blive mærket som en separat plante. De transplanterede planter udsættes stadig for 20 timers lys i 1 uge afhængigt af hver stamme. De vandes og befrugtes efter behov.

Blomstrende fase:
Efter ca. 1 eller 2 uger i vegetationsfasen flyttes planterne ind i et andet lysregime. Fra nu af udsættes de for 12 timers lys i ca. 9 uger afhængigt af den valgte stamme. Planterne vandes og befrugtes efter behov, mens alt overvåges af næringsstofcomputere eller ved logbog og håndmåling af dig som producent.

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt