fbpx

Grolys er din samarbejdspartner indenfor ventilation og luftrensing af dit vækstklima.

Vi har fokuseret på, at finde frem til det bedste kvalitetsudstyr indenfor ventilation og klimaforhold, indenfor rensning af din luftkvalitet i dit vækstklima. Det er vigtigt med et kulfilter for at filtrere luften for uønskede lugt gener når du kultivere planter. Planter som kål og hvidløg kan give en dårlig lugt hvilket vores filtrer kan fjerne effektivt. Vi har ventilation og ventilationsudstyr i alle former og størrelser.

Det er vigtigt at vide hvilken form for ventilation du skal bruge og der står vi klar til hjælp som din samarbejdspartner.

Søger du ventilation til kontor står vi klar med gode råd og den nødvendige ekspertise. Vi leverer ventilation som holder i lang tid med 2 års garanti på alt vores ventilation!
Ventilation er mange ting, du kan få ventilation som er billigt og producere meget støj, du kan også få ventilation som koster lidt mere men producere meget lidt støj eftersom det er isoleret og lyden er dæmpet. Uanset hvad du søger har vi den rette løsning til afdækning af dine behov indenfor ventilation.

Vi har ventilation som dækker mindre kontorlokaler og op til store industrihaller. Vores ventilation er sikret den højeste kvalitet og du er altid meget velkommen til at ringe og spørge ind til vores ventilation!