WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag

660 nm farred LED vækstlys

Vores COB LED vækstlys er udstyret med en separat lysdimmer. Dette sikrer, at brugeren kan kontrollere plantens vegetative fase.

I den vegetative fase kan denne unikke farve dæmpes separat på dit Magnus LED vækstlys. Når den er skiftet til den varighed af timer, der er behov for blomstringsperioden, kan den tændes for at simulere blomsterdannelse.

Denne unikke farve giver den rigtige farve temperatur til næringsoptagelse, og fordi den er dæmpbar, kan brugeren bestemme fordampningen af ​​planten. I den sidste fase kan denne farve dæmpes igen, så blomsterne forbliver kompakte, fordi de ikke åbnes på grund af varmetranspiration. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at kontrollere vores VPD-oplysninger.

 

 

Langrødt lys og vegetativ vækst
R: FarRed påvirker plantevæksten. En stor mængde langt rødt lys får stilken til at forlænges og bladene vokser længere og bredere. Dette skyldes, at planter prøver at strække deres kroppe for at få mere solskin. Derfor kan en plante se “langstrakt” ud, og disse slanke stængler er undertiden for svage til at indeholde store tunge blomster. En stor mængde langt rødt lys kan også reducere niveauerne af chlorophyll, anthocyaniner og antioxidanter i planter. Chlorophyll og anthocyaniner er pigmenter, der gør planter rige og farverige. Antioxidanter forhindrer skadelige frie radikaler – uanset om det er plante eller mennesker – ideelt set vil planter,  ønske lyse farver og høje niveauer af antioxidanter. For at producere planter med stærke stængler og lyse farver, bør de få meget rødt lys og en lille mængde langt rødt lys. Dette er især tilfældet, hvis planterne dyrkes under forhold med høj densitet under LED vækstlys.

 

Langrød og blomstrende
På dette tidspunkt kan du muligvis begynde at bemærke en tendens: planter forbinder langt rødt lys med skygger og efterår. Derfor, hvis du giver planter for meget rødt lys, vil de tro, de er i et køligt miljø. Overdreven skygge kan lægge stress på planter, så der skal tages forholdsregler for at undgå disse situationer. Frøene undgår spiring og stænglerne stikker ud for at nå mere lys. For at klare overdreven skygge har planterne en tendens til at blomstre. Blomster er det reproduktive væv fra planter. Hvis planter tror, ​​at der er fare for død (fra for mange skygger), vil de begynde at formere sig så hurtigt som muligt. Så kan de kan videregive sine gener til kommende generationer. Meget langt rødt lys har fremskyndet blomstringen af ​​mange arter – tomater, kartofler, agurker, bønner, hvede, sennep og mange dekorative blomster. I nogle arter øger langt rødlys også blomsterudbyttet.

Som avlere kan vi bruge denne viden til at tjene til fortjeneste for os selv. Hvis vi ønsker, at en plante skal begynde at blomstre, kan vi give den meget langt rødt lys. Langt rødt lys skal påføres i en kort periode for at inducere blomstring og stoppe, når knopperne begynder at vises. Påføring af en lille mængde langt rødt lys om natten (~ 2μmol-1 m-2) kan også effektivt fremskynde blomstringen og øge antallet af blomster

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt