WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag

Fordele ved Magnus LED vækstlys

LED vækstlys bliver den nye måde at dyrke dine afgrøder på. Mange indendørs landmænd skifter til LED vækstlys med mange fordele. Professionelle dyrkningslamper er dyrere end HPS-systemer, men fordelene ved at vokse med LED er langt mere bedre når man laver en sammenligning med HPS-pærer.

Lang livscyklus.
LED vækstlys har en meget længere livscyklus end HPS-pærer. Et professionelt LED vækstlys kan holde op til 12 år, efter disse år falder lysintensiteten, og LED’en er ikke så effektiv, som den var i begyndelsen. Vores vandkølede serie COB-lys har en livscyklus på 24 år på grund af afkøling af LED’erne med et vandanlæg.

LED spektrum
LED vækstlys kan designes med forskellige lysspektrum for at opnå de bedste resultater afhængigt af den afgrøde du dyrker. Baseret på forskning og mange test, udviklede de den rigtige balance i farver og bølgelængder.

Mindre varme
LED udsender ikke den samme varme som HPS-pærer gør. I varmere klimaer forårsager varmeemissionen fra HPS-pærer problemer i vækstmiljøet. Med LED vækstlys har du ikke de samme varmeproblemer. Vores vandkølede enheder har lidt eller ingen varmestråling.

Energieffektiv.
LED vækstlys er mere energieffektive end HPS-pærer. For eksempel har vores ML-270 den samme lysintensitet som en 600 W HPS, men bruger kun 270 watt. Nu kan du dyrke din afgrøde med et lavt energiforbrug uden at miste lysintensiteten

Selv lysfordeling
Magnus COB-serien har en jævn spredning af lysintensitet og spektrum (målt i mikromol), når man måler fodaftrykket i forskellige områder med et PAR-meter. Denne funktion sikrer, at alle planter får tilstrækkeligt lys over hele afgrøden.

Dypere penetration
Den specielt designet og unikke parabolske linse giver mulighed for en bedre og dybere penetrering sammenlignet med almindelig belysning og de fleste andre LED’er. Dette sikrer øget produktion fra top til bund og forbedrer den samlede kvalitet.

Langrød kontrol

Vores COB LED-lamper er udstyret med en separat lysdimmer eller switch. Dette sikrer, at brugeren kan kontrollere plantens vegetative fase.

Højere THC- og CBD-værdier

Flere laboratorietest af kendte institutter og universiteter har bekræftet forøgede procentvise cannabinoider i stammer, der er dyrket under LED’er. De samme stammer, der blev dyrket under HPS, udviste en lavere procentdel i cannabinoider. Forskning bekræftede også, at planter, der er dyrket under LED, er sundere og ender med et bedre udbytte og smag sammenlignet med dem, der dyrkes under HPS-lys.

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt