WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag

PH - EC målere

Tjek vandets balance med en PH – EC måler

Når man dyrker planter i et aflukket klima, eller indendørs klima, så er vandets PH balance meget vigtig. Her skal man løbende holde øje med PH og EC værdien i det vand, som man bruger til at vande planterne med. 

Grunden til at dette er specielt vigtigt er, at hvis der skulle opstå en ukorrekt PH balance, så vil dine planter ikke være i stand til at indtage de nødvendige næringsstoffer. Det er naturligvis et problem. Det resulterer nemlig i et dårligt afkast, som nemt kunne have været forhindret ved hjælp af en PH måler og en EC måler. Derfor er det så vigtigt, hvis du dyrker planter derhjemme, at du sørger for at måle vandet, som du vander planterne med.

PH – EC Målere af høj kvalitet 

Her hos Gro-Lys tilbyder vi kun PH – EC målere af den højeste kvalitet. Det er meget vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter vi tilbyder og derfor har vi ikke bare tilfældige målere i vores udvalg. Vi har nøje udvalgt de produkter der er i vores udvalg og når du køber fra Gro-Lys, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål

Ud over, at kvaliteten på vores produkter betyder alt for os, så er vores mission også at levere kundeservice i topklasse. Vores kunder er altid i fokus og vi står altid til rådighed for at hjælpe – uanset hvad du skal bruge hjælp til. Derfor er du altså altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om. Du kan kontakte vores kundeservice via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via mail på kundeservice@gro-lys.dk.

Udover god kundeservice, så kan du naturligvis også forvente hurtig levering. Vi glæder os til at sende nye produkter ud til dig.

44 varer i alt