Blog Plantebelysning LED

En Growshop med dine behov i fokus

Hos Gro-Lys finder du en Growshop med dine behov i fokus. Vi går meget op i at yde den rigtige rådgivning og det koster ikke noget at ringe og få hjælp til dit grow. 
Læs mere

Gro-Lys og vores foretrukne klimaforhold til kultivering af tomater

Når du kultiverer planter i indelukkede klimaer, er det vigtigt du sikrer dig der eksisterer de rigtige forhold i dit grotelt, derfor er det vigtigt at have det nødvendige måleudstyr til at afmåle temperatur, fugtighed og for den nørdede, vil Ppm værdien af co2 i rummet også være en stor faktor, som spiller ind i jagten efter det optimale udbytte. 
Læs mere

Det fornuftige valg

Læs mere

Gro-Lys præsenterer nu VIP accounts, Bitcoinbetalinger samt et chatmodul så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål.

Udover i forvejen at have de laveste priser på markedet udvidder vi nu vores serviceniveau med oprettelsen af VIP accounts! Betaling via den decentraliserede teknologi Bitcoin er nu også muligt!
Læs mere

Fakta om LED lys og nedbrydning af effekt

Som LEDlys bevidsthed vokser, og vedtagelsen af ​​teknologien i vækstfaciliteter fortsætter med at stige, er videnbasen og standarderne for LED vækstlys fortsat et mysterium. Dette skyldes, at der i øjeblikket ikke er nogen standarder for havebrugsbelysning. Dette er noget, der bliver taget op og vil helt sikkert være med til at hjælpe kunder med at vælge det rigtige produkt i fremtiden. Forhåbentlig kan vi kaste noget lys om emnet for dig.  
Læs mere

Det betaler sig altid at investerer i det rigtige groudstyr - Første gang!

Mange vælger at købe det forkerte udstyr, første gang de investerer i et grow setup. Find ud af hvorfor og hvordan du kan undgå at falde i samme fælde lige her
Læs mere

Velkommen til Gro-Lys.dk!

Kunne du tænke dig at vide mere om hvem vi er, hvad vi står for og hvordan det hele startede? Så læs med her.
Læs mere

DK´s Bedste growshop!

Hos Gro-Lys bestræber vi os på at blive Danmarks bedste growshop! Vi fokuserer på kvalitetsprodukter til de bedste priser, så du kan opnå det bedste resultat med dit grow. Vores mål er med andre ord, at sikre at du er tilfreds!
Læs mere

Så har vi lavet flere pakkeløsninger!

Hos Gro-Lys er du i fokus som kunde, derfor har vi udvidet vores sortiment indenfor komplette pakkeløsninger. 
Læs mere

Gødning fra Big Plant Science samt Viabill

Vi er stolte af at kunne præsenterer gødning fra Big Plant Science som en del af vores produktsortiment. Derudover har vi indgået en samarbejdsaftale med Viabill som gør det muligt at købe groudstyr på afbetaling!
Læs mere
Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her