Blog Plantebelysning LED

Hvad er VPD og hvorfor det er vigtigt.

Fugtighed, relativ fugtighed og temperatur. Definitionen af luftfugtighed er mængden af vand i luften som er tilstede som fugtighed (usynlig, i modsætning til tåge)
Læs mere

Cannabidiol; Også betegnet CBD

Cannabidiol er nogle af de vigtigste aktive stoffer i cannabisplanten, disse stoffer er ikke psykoaktive, i modsætning til THC (Tetrahydrocannabidiol). 
Læs mere

Vi samarbejder nu også med Nyttigbras.dk!

Hos Gro-Lys elsker vi at samarbejde! Vi har netop lanceret samarbejde med nyttigbras.dk og vores kunder kan derfor også opnå rabat hos John ved www.Nyttigbras.dk :-) 
Læs mere

Er du i tvivl om hvilken plantebelysning du skal vælge til dine planter?

Det kan være at du er træt af, at du skal skifte dine halogen HPS/MH pærer ofte, for at opretholde intensiteten i dem, dette kommer ved betydelige omkostninger, og du risikerer at ødelægge pærerne i processen; Med andre ord, det er noget værre bøvl! Med et LED panel er det eneste du skal gøre, at hænge panelet op og sætte det i stikkontakten.  Hvis du investerer i et LED panel af ordentlig kvalitet, vil du opleve flotte og potente resultater ved mindst 50.000 timers brug! 
Læs mere

Omlægning af produktion til medicinsk cannabis

Står du og overvejer at lægge dit landbrug om? Eller det kan være, at du ønsker at være en del, af det store medicinske cannabis eventyr vi i øjeblikket oplever. 
Læs mere

Hvorfor burde jeg investerer i et grotelt?

Med et grotelt vil du opleve alle fordelene, ved at anvende den korrekte temperatur og luftfugtighed. Hvis du ønsker optimal vækst og maksimalt udbytte, så er der ingen tvivl om, at du skal dyrke dine ynglingsplanter i et grotelt! 
Læs mere

Hvad er medicinsk cannabis?

Cannabis er en plante, som kultiveres under forskellige klimaforhold over hele verden. Det er en plante, som vi har benyttet os af i titusinder af år. Det var bla. en af de første afgrøder, som mennesket begyndte at kultiverer, eftersom vores tidlige forfædre, hurtigt fandt de mange positive kvaliteter, som cannabis besidder. Der eksisterer evidens for, at have benyttet sig af cannabis til medicinske formål af bla. Egypterne, Grækerne og de tidlige kinesiske dynastier. Hvis disse ældgamle kulturer har benyttet sig af cannabis som medicin, så må der være en grund til, at de blev ved med at benytte sig af disse metoder.
Læs mere

Medical Cannabis Denmark og Gro-Lys indgår samarbejde

Hvis vi kan få lov at leverer udstyr til den medicinske cannabisbranche, mon så ikke vi kan få lov til at leverer udstyr til dig også?
Læs mere

Hos www.Gro-Lys.dk er vi gået i det medicinske hjørne.

Vil du vide mere om medicinsk cannabis og hvilke bivirkninger det eventuelt kunne have? Så læs med her! Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at lægerne, som skal have patienternes helbred som førsteprioritet stiller sig på bagbenene og blindt afviser den nye lovændring vedrørende medicinsk cannabis.
Læs mere

En Growshop med dine behov i fokus

Hos Gro-Lys finder du en Growshop med dine behov i fokus. Vi går meget op i at yde den rigtige rådgivning og det koster ikke noget at ringe og få hjælp til dit grow. 
Læs mere

Information

Producenter

Ingen producenter

Leverandører

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her