Blog Plantebelysning LED

Hydroponic, Aeroponic og Aquaponics; Hvad er hvad?

Når du kultiverer planter i et grotelt eller ude i din have, er der forskellige metoder at dyrke planter på, uden brug af jord som gromedium til planternes rødder. Der findes flere forskellige systemer og dyrkningsmetoder og blandt disse finder vi Aeroponics, Aquaponics og Hydroponics som minder meget om hinanden og alligevel er så vidt forskellige.
Læs mere

Vind et LED begynderkit til dig og en du holder af!

Vi holder i øjeblikket en konkurrence over Facebook, så kig forbi vores side og tjek det ud :-)
Læs mere

Udskiftning af plantebelysning i LED til gartnerier

Vidste du at effetiviteten af LED vækstlys ikke er afgjort af forbruget af Watt men mængden af PPF og PPFD i lyset? Med det rette LED vækstlys vil du opleve hurtig rodvækst som vil skabe optimale udbytter af dine afgrøder. Vores mission er at effektiviserer dine udbytter imens vi reducerer dit elforbrug i en skræddersyet løsning som efterpasses dine specifikke behov. 
Læs mere

Tetrahydrocannabinol (THC)

Hvad er THC og hvordan påvirker det den menneskelige krop? 
Læs mere

Hvad er forskellen på PAR og PPFD?

LED plantebelysnings anmeldelser kan være vildledende.
Læs mere

Cannabis: Hvad er alternativet?

Dette var blot nogle af de utallige bivirkninger ved brugen af lykkepiller, derudover hvis du har taget dem I over 6 mdr. og du har svært ved at stoppe, kræver det et 3 årigt forløb for at komme ud af det igen! Sjovt nok har lægerne intet problem med udskrivelse af disse stoffer; Hvilket må betyde at Cannabis har meget værre bivirkninger.
Læs mere

Hvorfor burde jeg investere i et grotelt?

Med et grotelt vil du opleve alle fordelene, ved at anvende den korrekte temperatur og luftfugtighed. Hvis du ønsker optimal vækst og maksimalt udbytte, så er der ingen tvivl om, at du skal dyrke dine ynglingsplanter i et grotelt! 
Læs mere

Hvad er VPD og hvorfor det er vigtigt.

Fugtighed, relativ fugtighed og temperatur. Definitionen af luftfugtighed er mængden af vand i luften som er tilstede som fugtighed (usynlig, i modsætning til tåge)
Læs mere

Cannabidiol; Også betegnet CBD

Cannabidiol er nogle af de vigtigste aktive stoffer i cannabisplanten, disse stoffer er ikke psykoaktive, i modsætning til THC (Tetrahydrocannabidiol). 
Læs mere

Vi samarbejder nu også med Nyttigbras.dk!

Hos Gro-Lys elsker vi at samarbejde! Vi har netop lanceret samarbejde med nyttigbras.dk og vores kunder kan derfor også opnå rabat hos John ved www.Nyttigbras.dk :-) 
Læs mere

Information

Producenter

Ingen producenter

Leverandører

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her