WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

UDSKIFTNING AF PLANTEBELYSNING I LED TIL GARTNERIER

Vidste du at effetiviteten af LED vækstlys ikke er afgjort af forbruget af Watt men mængden af PPF og PPFD i lyset? Med det rette LED vækstlys vil du opleve hurtig rodvækst som vil skabe optimale udbytter af dine afgrøder. Vores mission er at effektiviserer dine udbytter imens vi reducerer dit elforbrug i en skræddersyet løsning som efterpasses dine specifikke behov. 

Der er mange grunde til at udskifte HPS og MH vækstlys. Med LED vækstlys vil du opnå en besparelse på mindst 50% i dit elforbrug, du vil have et fuldspektret vækstlys som indeholder UV/IR, du slipper for udskiftning af pærer, dine paneler holder 50.000 timer og 100.000 timer, hvis du vælger en vandkølet løsning. Vores vandkølede LED vækstlys er verdens førende, indenfor effektivitet og udbytte, vi har netop fået muligheden for at leverer de nye chips, produceret til disse lys til industrielt brug. Det betyder at du vil have muligheden for at få det mest effektive LED vækstlys tilgændeligt på markedet til industriel kultivering af planter. 
Elforbruget er den største udgift hos indendørs gartnerier, derfor vil det være en nødvendighed at udskifte den forældede plantebelysning med LED vækstlys, hvis konkurrencedygtigheden skal opretholdes i det lange løb.

Bliv en del af fremtiden; Lad Gro-Lys stå for udskiftningen af dine gamle Halogen vækstlys, til et moderne industrielt setup med top moderne LED vækstlys, som vil spare din virksomhed mange penge! Vi specialiserer os i LED vækstlys til belysning af planter, og vores stærke samarbejdspartnere har specialiseret sig indenfor Horticulture branchen i over 15 år! Dette betyder at vi leverer LED vækstlys, til gartnerier og landbrugs institutioner med hendblik på effektiv kunstig plantebelysning. Vi leverer LED vækstlys til Medical Cannabis Denmarks produktion af medicinsk cannabis, her har vi opnået ekspertise indenfor branchen samt hvilke faktorer spiller ind, når man ønsker den mest effektive løsning indenfor sit felt. Vi lever plantebelysning som er specielt konstrueret til inhver forskellig plantesorts lysbehov.

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt