WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

HOS GRO-LYS.DK STØTTER VI OP OM EN LEGALISERING AF CANNABIS.

Vi mener at retten til at bruge cannabis er en menneskeret, derfor støtter vi selvfølgelig op omkring en legalisering i Danmark! Det er et spørgsmål om friheden, til selv at vælge hvilken livsstil man ønsker at leve. 

Cannabis er en plante med utallige egenskaber, den kan bla. Benyttes til produktion af:  Papir, tekstiler, plastic, hudpleje produkter, beton og konstruktioner, dyrefoder, kosttilskud, essentielle olier, medicin, brændstof, smertestillende som ikke dræber dig og ikke mindst mad. Derudover er der jo også stor nydelse i at indtage planten.

Problemet forelægger i at der eksisterer store industrier på mange milliarder som har en fordel i at en legalisering ikke forekommer, da dette vil ødelægge deres forretning. Det er kommet frem i form af flere hundrede undersøgelser at cannabis kan kurerer kræft, denne information er medicinalindustrien ikke glad for at befolkningen får at vide da det vil ødelægge salget af deres piller dvs. deres indtjening og omsætning.

Verden er dog så småt begyndt at vågne op, vi vil i løbet af de kommende år se langt flere lande legaliserer den ellers så ”farlige” plante.

Før den officielle heksejagt gik i gang har cannabis været benyttet af hele verdens befolkning i flere tusinde år. Vidste du at Uafhængighedserklæringen er skrevet på papir lavet af hamp?

Lad os støtte op omkring en legalisering af cannabis i Danmark. På denne måde kan vi lærer mennesker at benytte det på den rigtige måde, i stedet for at man skal tvinges ud i den kriminelle løbebane samt støtte en stigende gruppe mennesker som rockere og bander.

Overalt hvor der er legaliseret viser grundlæggende undersøgelser at det virker samt forbruget falder med op til 40% i det lange løb. Hvad er der mere sige?

Del gerne med venner og bekendte så vi i fællesskab gøre op med forbuddet, samt få gavn af denne plantes utallige egenskaber!

It’s always 420 somewhere: Legalize

Vil du vide mere om hvem vi er? Du kan læse lidt om os her

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt