Medical Mass feminiseret 5 stk Forstør

Medical Mass feminiseret 5 stk

Ny

Medical Mass er en ny hybrid af Critical and Medical Madre. Det er en overvejende indica stamme med meget at anbefale det, og en solid genetisk baggrund, der kombinerer nogle af de bedste træk ved Royal Highness, Royal Medic og Critical Mass.

THC: 10%

CBD: Høj

SATIVA: 40%

INDICA: 60%

More details

3 På lager

280,00 kr

Inklusiv moms

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Resultatet af denne hybridisering er en fornøjelig, lav THC-stamme med gode indendørs og udendørs udbytter. De fleste stammer med lavt THC-indhold har mindre psykoaktiv virkning for brugerne, hvilket gør dem bedre valg for personer, der søger medicinsk behandling og smertelindring uden en ledsagende høj. Selv uden de stærke psykoaktive virkninger, som andre stammer har, er det en behagelig røg, som medicinske brugere kan nyde. To af dens genetiske komponenter, Royal Medic og Royal Highness, får konsekvent høje vurderinger af deres smerteundertrykkende virkninger og kvaliteten af ​​deres højder.

Denne stamme har en dyb, rig, næsten honning som sødme til den, ledsaget af en buket komplekse aromaer. Det er ikke cloying eller overpoweringly skunky, så selv brugere, der ikke bevidst søger en lav THC-stamme til medicinske formål, vil stadig få en masse nydelse ud af disse buds.

Critical mass anbefales ofte for alle fra uerfarne til avancerede dyrkere, og denne hybrid er meget ens i den henseende. Denne stamme af medicinsk marihuana er et godt valg for de fleste producenter, uanset om de arbejder med et tæt kontrolleret indendørs voksenrum eller en udendørs vækstopsætning. Dens relativt korte vækstmængde (fra 0,6 meter op til ca. en meter i højden) gør det til en meget håndterbar plante til indendørs dyrkere, der ikke har meget plads til at afsætte til et stort vækstrum, og det indendørs udbytte er godt indenfor 500-550 gram pr. kvadratmeter rækkevidde. Planter, der dyrkes udendørs, kan nå fra mellem en meter op til omkring en meter og en halv, og giver ca. 500-550 gram pr. Tørret plante. Uanset hvordan den vokser, giver denne plante et godt udbytte i et lille rum.

Denne stamme har en temmelig kort blomstringstid på mellem 7 til 8 uger, og kan høstes udendørs omkring slutningen af ​​september. Denne korte blomstringstid, kort vækstvaner og lave THC-niveauer gør denne stamme næsten ideel til medicinske cannabisbrugere, der søger at dyrke deres egen medicin på en konsekvent basis. Voksne, der ønsker at få mest muligt ud af denne stamme af cannabis helbredende og smertelindrende egenskaber, vil måske høste deres planter lidt sent i deres blomstringsperiode for at maksimere knoppernes forhold mellem CBD og THC.

Samlet set er Medical Mass en meget god ny stamme, der kommer fra en rigtig solid baggrund. Det lugter godt, det smager godt, det har en kort blomstringstid, og det skal være nemt for de fleste producenter at håndtere både størrelse og pleje. Brugere, der ønsker at undgå meget psykoaktive, høje THC-stammer, vil elske denne, og brugere, der søger mediciner, bør helt sikkert give det en chance.

Skriv en anmeldelse

Medical Mass feminiseret 5 stk

Medical Mass feminiseret 5 stk

Medical Mass er en ny hybrid af Critical and Medical Madre. Det er en overvejende indica stamme med meget at anbefale det, og en solid genetisk baggrund, der kombinerer nogle af de bedste træk ved Royal Highness, Royal Medic og Critical Mass.

THC: 10%

CBD: Høj

SATIVA: 40%

INDICA: 60%

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her