MICRO POWER 1L Forstør

MICRO POWER 1L

Ny

Er en overcheleret micronæringsformular, der sikrer at planten får de nødvendige sporgrundstoffer i de korrekte mængder og forhold.

More details

70,40 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Part C Micro Power

Part C, Micro Power er en professionel micronæring, der sikrer at planten har adgang til 100% biologisk letoptagelige sporgrundstoffer. Micronæring er meget vigtig, og giver sunde planter, der kan yde sit yderste og give store afkast hver gang.

Hvorfor har BiG valgt at holde micronæringen separat i Part C og Micro Power?

Cheleringsmidllet HEDTA danner et nanocover omkring micronæringen, og beskytter den mod at reagere med calcium og fosfat.
Når micro-næringen er fuldstændigt cheleret, sikrer man, at planten kan optage micronæringen problemfrit. Forstyrres cheleringen, danner micronæringen tungtopløselige forbindelser med calcium og fosfat, hvilke planten ikke kan optage.

HEDTA er kun stabilt ved en neutral pH-værdi, og nedbrydes når man enten tilsætter den part A eller B. Det er derfor, BiG har valgt den professionelle løsning til dig, der tager micronæring seriøst!

Skriv en anmeldelse

8 POT RDWC

Komplet hydroponisk grosystem produceret af verdens førende indenfor området! 

Ideel vokse værelse Størrelse: 2 x 1M
System Volume: 145 ltr
Tank Volumen: 100 ltr
Strømforbrug: 23 watt
Luftpumpe Størrelse: 20 lpm
Vandpumpe Størrelse: 600 LPH

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her