BIOBIZZ BIO BLOOM 1L Forstør

BIOBIZZ BIO BLOOM 1L

Ny

Økologisk gødning i høj kvalitet fra BioBizz!

More details

112,80 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

BioBizz Bio-Bloom er en helt naturlig organisk bloom næringsstof, der anvendes fra starten af ​​blomstring indtil høst. Bio-Bloom er fuld af naturlige mineraler, mikronæringsstoffer, aminosyrer og hormoner til at fremme stærke blomster og frugt sætning.

BioBizz Bio-Bloom kan bruges enten med hånden for at manuelt at vand dine potteplanter eller gennem et drop fodring køre til spilde vandingsanlæg. På grund af sin organiske naturlige fyldes op BioBizz anbefaler ikke at bruge Bio-Bloom i recirkulerende hydroponiske systemer, da det vil bare ikke rigtig fungerer.

Bio-Bloom N-P-K = 2.0-6.0-3.5

Bio-Bloom Anvendelse:
Bio-Bloom er en organisk væske plante fødevarer, der skal anvendes i hele blomstringsfasen af ​​plantevækst. Organiske næringsstoffer som Bio-Bloom vil ikke holde, når du blander med vand, så brug helst næringsstof løsning, du opretter samme dag.

Påfør Bio-Bloom med en hastighed på 2 - 5 ml pr liter vand, efter Schedule.
1 liter af BioBizz Bio-Bloom ville gøre mellem 200 og 500 Liter næringsstof løsning afhængigt af mængden af ​​Bio-Bloom brugt.

Skriv en anmeldelse

BIO BIZZ TOP MAX - 1L

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her