DEXSO - TANK ORGANIC GAS FOR EXTRACTIONS - 500ML Forstør

DEXSO - TANK ORGANIC GAS FOR EXTRACTIONS - 500ML

Ny

14 På lager

79,20 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Dexso DME er 99% rent dimethyl ether.
Dette produkt er en organisk gas samt en høj kvalitet opløsningsmiddel, fuldstændig harmløst, der ikke efterlader nogen spor eller toksiske urenheder.
Af disse årsager er DME anvendes som opløsningsmiddel i fødevareindustrien og i mange farmaceutiske produkter som drivmiddel, såsom næsespray og hals.

En anden stor fordel ved dimethylether er dens højere opløsningsmiddel end butan: Denne karakteristik stammer fra dens kemiske struktur og den deraf følgende mulighed for at konstruere hydrogenbindinger til andre molekyler.

Alt dette resulterer i meget højere udbytter og ekstrakter fra de bedste smag, eftersom det er i stand til at udtrække det fulde spektrum af væsentlige forbindelser til stede i din plantemateriale.

Ud over disse fordele DME er meget sikrere end butan og andre kulbrinte-baserede opløsningsmidler, fordi koncentrationen i luften bør være tre gange større for at eksplodere.

Større dækning.
Sammenlignet med butan, den dimethylether struktur af molekylet giver mulighed for at udtrække et spektrum mere ampiodi fedtopløselige forbindelser.
Dette signifca højere udbytte og en højere kvalitet bevarer smagen af ​​planterne.

Ugiftige.
Dimethylether er ikke giftigt, ikke er kræftfremkaldende og det er sikrere for miljøet.
Det anvendes som ekstraktivt opløsningsmiddel i fødevareindustrien og i andre fremstillingsprocesser, såsom anvendelse som et drivmiddel i forskellige medicinske produkter, såsom spray til munden og halsen.

PURE AT 99,995%.
Dexso DME indeholder ren dimethylether 99,995%.
Dimethylether er en organisk gas, absolut ikke-toksisk; de resterende 0: 01% udgøres af vand, ethanol og CO2: Alle produkter helt ugiftige!

Høj effektivitet.
Dexso DME er endelig ekstraktion af opløsningsmidlet.
På grund af sin større styrke opløsningsmiddel fjerner alle fedtopløselige forbindelser, Quili terpener, næsten øjeblikkeligt.
Det betyder, at med Dexso DME vil mindre opløsningsmiddel opnås et bedre ekstrakt.

ARBEJDE MERE QUICK.
Pointen med Dexso DME fordampning er meget lavere end for butan: Dette betyder, at Dexso DME fordamper meget hurtigere, afkortning af timers rengøring.
Du kan bruge den tid sparet til at producere meget mere olie!

MEGET MERE 'SAFE.
Dexso DME er meget mere sikker end noget andet produkt kulbrinte-baseret, da det skal UAN koncentration tre gange højere
at blive farlig.
Den lavere risiko for eksplosion øger sikkerheden under proceduren.

Skriv en anmeldelse

STIMULUS 1L

Stimulus er en new-generation-booster, der aktiverer plantens immunforsvar, og giver en forøget S.A.R-respons (Systemic Acquired Resistance).

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her