CULTILITE- LED 75W - NEW TECHNOLOGY GENERATION Forstør

CULTILITE- LED 75W - NEW TECHNOLOGY GENERATION

Ny

LED plantebelysning i meget høj kvalitet! Ingen billige kina lamper som producerer meget høj varme samt utrolig langtidsholdbar! 

Hyldet af avlere verden over, vil ikke have problemer med at outperforme kinesiske LED lamper op til 200W!

More details

2 På lager

1 197,00 kr

Inklusiv moms

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Oprettelsen af ​​de enkelte Cultilite produkter udgør en sand udfordring for os: at sætte vores største lidenskab, indendørs dyrkning, og alle de tekniske kompetencer gennem års erfaring til rådighed i denne sektor.

Den særlige opmærksomhed, vi giver vores kunders behov ved at opsamle og udarbejde deres feedback, giver os mulighed for at realisere et kontinuerligt arbejde, forske og forbedre for altid at få bedre produkter og til at tilpasse sig til avlernes mere og mere bevidste behov.

Vores Design kontorer i England lagt en masse kræfter på at analysere og teste vores konkurrenters lamper for at indsamle alle de nødvendige oplysninger til at skabe lamper som er mere pålidelige, varige og velfungerende, ved dybest set at fokusere på følgende punkter:

-Høj kvalitets amerikanske dioder Bridgelux: det første problem, er at de producenter, der begynder at bruge LED-paneler i stedet for HPS lamper er trætte af den høje varme følsomhed af de kinesiske lav kvalitet dioder som almindeligvis anvendes til at skabe lysdioder dedikeret til indendørs dyrkning: på grund af dette samarbejde, benytter vi forskningslaboratorier som ligger i Californien, som har været i stand til at studere og teste jordens bedste dioder til stede på markedet; det mest relevante viste sig at være de amerikanske dioder "BRIDGELUX", høj kvalitet chip kan modstå høje temperaturer (op til 150 ° C).

Forbedret kølesystem: ved siden af ​​brugen af ​​bedre kvalitets komponenter, besluttede vi at redesigne hele kølesystemet for at undgå enhver mulig risiko for overophedning.

-mere ydelse og mindre volumen: også den interne struktur af panelerne er blevet revideret og optimeret: takket være specielle tricks, var vi i stand til at skabe paneler, der indeholder 25 dioder hver, for at gøre panelerne mere kraftfuld, men reducere dets dimension ... det er en fordel for detailhandlere, der vil se de transportomkostninger reduceres, og for slutbrugerne, kan der bruge vores paneler også i små eller meget små grorum.

-modular belysning: anden nyskabelse vedrører modulære belysning mode: vi har indført en mulighed for at slå halvdelen af ​​panelet eller hele panelet som er i stand til at øge eller mindske lys, der udsendes, på planternes behov baseret på stadiet af vækst.
Dybest set betyder dette punkt lavere energiforbrug og som følge heraf lavere omkostninger i elforbrug.

-5 + 1 bånd spektrum: valget af farvebånd fortjener en særlig omtale: at være sikker på at vælge den bedst mulige kombination af farver, er vi i et samarbejde med botanikere fra forskellige Universiteter og forskningscentre.

Fotosyntese er den proces, hvorigennem planter producerer kulhydrater startende fra simple elementer som vand og kuldioxid, hjulpet af energi givet fra solen: Vi besluttede at ekstrapolere toppene af maksimal lysoptagelse af planter, med henvisning til de eksperimenter udført af vores partneres laboratorier.

Når identificeret, valgte vi dioder korrespondent til disse særlige bølgelængder og vi sammensmeltede dem for at få den bedst effektive lys kombination, velegnet til dyrkning og blomstrende etaper.

For hver plet du derved vil finde følgende antal dioder:

669nm: 12pcs
639nm: 6stk
615nm: 2stk
469nm: 2stk
439nm: 2stk
740nm - langt rødt: 1stk

-NY 120 ° optik linse: optik linse tilknyttet hver chip har sømmelighed at divergere det udsendte lys fra dioderne og dække en større plads portion: den optiske linse udvider overdrevent lys, er der risiko for at få en overdreven dispersioner af lys og til ikke at lide en manglende effektivitet.

Cultilite nye lysdioder kan tilsluttes en til hinanden gennem det universelle stik placeres på bagsiden af  hvert modul er forsynet med en dedikeret power enhed: dette gør reparation nemmere og hurtigere.

Skriv en anmeldelse

CULTILITE- LED 75W - NEW TECHNOLOGY GENERATION

CULTILITE- LED 75W - NEW TECHNOLOGY GENERATION

LED plantebelysning i meget høj kvalitet! Ingen billige kina lamper som producerer meget høj varme samt utrolig langtidsholdbar! 

Hyldet af avlere verden over, vil ikke have problemer med at outperforme kinesiske LED lamper op til 200W!

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her