Elide Brandslukker *Forudbestilling* Forstør

Elide Brandslukker

Ny

Perfekt til afsikring af dit grorum og elektriske tilslutninger for øget brandsikkerhed!

More details

10 På lager

800,00 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Elide Fire er et teknologisk gennembrud, der hurtigt har markeret sig som et standardprodukt på markedet for brandslukning produkter i løbet af de seneste år. Baseret på en revolutionerende teknologi, ildkuglen detonerer selvstændigt i kontakt med ild, og dermed er det uundgåeligt, at det vil udkonkurrerer noget andet brandbekæmpelses produkt! 

Denne revolutionerende patenteret teknologi har vundet anerkendelse i innovations kredse rundt om i verden. Det har vundet 7 internationale priser og ydelser fra proaktive usability funktioner, tilføjer værdi til risiko- tilbøjelige fysiske rum og til livet for mennesker, der bor i dem.

LightweightGlobally anerkendt kvalitet

Elide Fire Ball har vundet den gyldne medalje ved Eureka Innovation Awards Europe for "Bedste Innovation", en Bronze Medal of Genius Award fra Japan, Gold Medal WIPO Award, Gold Medal KIPA Award fra Sydkorea, guldmedalje fra Federal Agency for Science and Innovations af Den Russiske Føderation og National Research Council of Thailand.

Hvordan det virker

Aktiv brug - når en brand bryder ud, skal du blot kaste bolden ind i ilden, vil det naturligt falde ind i bunden af ​​flammen og aktivere indenfor 3-10 sekunder;

Passiv brug - placer bolden i stor brandfare områder til overvågning, hvor risikoen for brand er betydeligt høj. Når Elide fire ball når den rette temperatur, vil den øjeblikkeligt slukke ilden.

Let at bruge
Kompakt og let
Self-aktiverende
Ingen krævede inspektion

aktiveres Kun ved kontakt med flammer. Bemærk dog at den vil begynde at smelte ved temperaturer over 85 grader celsius! Vi garanterer at brandslukkeren ikke vil gå af og kan derfor love at deres udstyr ikke vil lide skader ved at opsætte denne sikkerhedsforanstaltning! Vi stiller en garanti på 4 år hvis bolden går af af sig selv og ødelægger dit udstyr! Dette vil dog under ingen omstændigheder forekomme men så er du på den sikre side! Vi vedlægger underskrevet dokumentation som forsikring ved køb af brandslukkeren. 

Skriv en anmeldelse

Elide Brandslukker

Elide Brandslukker

Perfekt til afsikring af dit grorum og elektriske tilslutninger for øget brandsikkerhed!

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her