XL 20L 24 POT FLOOD & DRAIN Forstør

XL 20L 24 POT FLOOD & DRAIN

Ny

Komplet hydroponisk grosystem produceret af verdens førende indenfor området! 

Ingen svømmerafbrydere
Elektronisk niveau sensing
Hurtigere oversvømmelse + afløb gange
sammenklappelig Tank
32mm rør + fittings
Lydløs drift

More details

1 Produkt

6 960,00 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Det nye Alien® "Flood and Drain" hydroponiske system består af et nyt heavy-duty vægmonteret styremodul. Modulet er mikroprocessorstyret, så der er ingen bevægelige dele i hvilket gør dette det mest pålidelige oversvømmelse og afløbssystem på markedet i dag.

Det intelligente modul vil holde pause ved maksimal oversvømmelses højde i 20 sekunder, der sikrer en tilsvarende vandstand i alle potter. Selv hvis du glemmer at supplere din tank vil systemet dræne ved afslutningen af ​​cyklussen, selvom der ikke er nok vand i tanken for at fylde systemet helt.

 

 Forskning og udvikling

 

Alien ™ oversvømmelse & afløb systemer er den mest avancerede på markedet til dato. Vores løbende forskning har givet os mulighed for at løse problemer, der er forbundet med andre modulære systemer og gjort os i stand til at udvikle en enkel at bruge, pålidelig og hurtigere oversvømmelse & afløbssystem.

Patentanmeldt teknologi

Tidligere oversvømmelse og dræn-systemer har brugt "mekaniske" svømmerafbrydere som kan være omfangsrigt, unøjagtige, let deaktiveret af snavs og deres bevægelige dele er ofte upålidelige med katastrofale resultater. For at overvinde manglerne i en mekanisk flydekontakt har vi designet en "Electronic Control Unit '(patentanmeldt), der bruger sonder til elektronisk at kontrollere niveauet af næringsstoffer løsning i hjerne potten. ECU'en huser også en programmerbar timer, så du kan styre frekvensen af ​​oversvømmelses cyklusser.

 

Hvordan det virker

 

Når nået et sæt tid, begynder vanding cyklussen at oversvømme systemet med den næringsstof løsning, løsningen stiger gennem hele systemet tvinger gammel luft ud og beriger plantens rødder med næringsstoffer. Når potterne er fulde, kommunikerer sonden til ECU for at afslutte fyld cyklus og starte afløb cyklus. Denne proces returnerer alle det næringsstof løsning tilbage til tanken. Systemet forbliver inaktiv, indtil timeren når det næste sæt oversvømmelse tid, så processen gentages. Vores elektroniske styreenheder er afprøvet og testet og er CE godkendt. De er lavet i Storbritannien af ​​vores eget i huset af elektroniske ingeniører, der er til rådighed for teknisk support, hvis du har spørgsmål.

Forbedring af ydeevne

 

Vi har specifikt fremstillet 32mm fleksible PVC rør og fittings i fødevaregodkendt materiale. Indvendige størrelse af røret er over 5 x størrelsen af ​​standard 13mm rør, der anvendes i andre systemer, dette har mange fordele. For det første, giver det os mulighed for at bruge hurtigere strømmende pumper så vores oversvømmelse og dræn cyklus er afsluttet op til 3 x hurtigere end andre systemer på markedet. Denne mere effektiv proces producerer sundere planter og et højere udbytte som rødderne er nedsænket i kortest mulig tid. Den forøgede diameter minimerer også risikoen for rødderne blokerer rørene. Vi har designet potten står skrå som hjælper dræning og leveres med vores oversvømmelser & afløb systemer.

Nem opsætning

 

For at holde systemet sat op til et minimum de 11 liters plast potter har pre-udstansede huller. Med hvert system med et par kvalitets rørskærere leveres så ingen værktøj. Vi bruger vores egne specialdesignede ønskner og fittings for at sikre sikre og vandtætte forbindelser. Hele systemet er simpelthen sikkert og tæt.

 

ripstop Tank

De fremmede ™ Ripstop Tanks er en sammenklappelig vandbeholder, som gør det muligt for hele systemet til at passe gennem snævre rum. Tanken kommer flad pakket så hele systemet vil passe pænt ind i en papkasse, som giver mulighed for nemmere transport. Materialet er ikke giftigt og 100% lystæt og som navnet antyder, er det ikke rippet.

 

Større systemer er tilgængelige og brugerdefinerede konfigureret systemer kan laves til dine krav. Alle dele kan købes separat, hvis du ønsker at udvide dit system på et senere tidspunkt.

 

 

Alien ™ har bragt den næste generation af oversvømmelse & afløbssystemer til hobbybrug og professionelle avlere ved hjælp innovativt design og den nyeste teknologi.

Skriv en anmeldelse

XL 20L 24 POT FLOOD & DRAIN

XL 20L 24 POT FLOOD & DRAIN

Komplet hydroponisk grosystem produceret af verdens førende indenfor området! 

Ingen svømmerafbrydere
Elektronisk niveau sensing
Hurtigere oversvømmelse + afløb gange
sammenklappelig Tank
32mm rør + fittings
Lydløs drift

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her