CANNA AQUA FLORES A+B 2X1L Forstør

CANNA AQUA FLORES A+B 2X1L

Ny

Hydroponisk gødning fra den verdenskendte producent Canna! 

More details

4 På lager

120,00 kr

68c8b747728c134d31fe62e5ea85f812.jpg

Ordre afsendes samme dag

Vi matcher prisen hvis du finder den billigere 

Altid 14 dages fuld returret

Canna Aqua Flores
Canna Aqua Flores er en komplet næringsstof for planter, som indeholder alle de væsentlige elementer for optimal blomstring. Aqua Flores anvendes i recirkulerende systemer, såsom NFT eller ebbe og flow-systemer.
Fordele ved Aqua Flores

I anlæggets overstrømmende generative (blomstrende) fase, er det meget vigtigt, at alle de nødvendige næringsstoffer er tilgængelige direkte og i de rette mængder. Aqua Flores stimulerer væksten af ​​frugt og indeholder alle de nødvendige elementer, som er krævet under blomstrende fase. For eksempel planten kræver mindre kvælstof i blomstrende fase. Imidlertid behovet for kalium og fosfor er større. Aqua Flores er rig på disse elementer og særlige chelaterede sporstoffer tillader direkte absorption resulterer i en perfekt flor.
Aqua Flores stimulerer frugtsætning og giver hver plante med sin karakteristiske smag.
Aqua Flores er nem at bruge, opløser direkte og er særdeles velegnet til dyrkning med recirkulerende hydroponiske systemer. Den indeholder pH-stabilisatorer, så der er ikke behov for at justere pH.
Aqua Flores ernæring indeholder også silicium, humus og fulvus syrer.

Hvorfor A & B næringsstoffer?

Canna Aqua Flores næringsstoffer består af to dele, en A del og en B del. Vi adskille disse dele til en grund. Som det sker, hvis nogle af elementerne i del A og B er kastet sammen på samme tid, de tilstoppes sammen. Planten kan ikke absorbere dette. Det er derfor, du først skal tilføje en komponent og derefter B-komponenten.

Skriv en anmeldelse

Skovl

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her