WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

GØDNING FRA BIG PLANT SCIENCE SAMT VIABILL

BiG Plant Science-serien er baseret på videnskabelige principper, og er produceret i Danmark.

BiG serien tager højde for de danske vandforhold, og leverer med sine tre grundprodukter Part A, Part B og Part C alle de nødvendige næringsstoffer, en plante behøver for at producere tunge, flotte blomstertoppe – der er fokus på at øge afkastet.

BiG introducerer en rådgivning, der er forskellig fra andre producenters bl.a. idet vi giver et indblik i vores viden og erfaring indenfor feltet, og selvfølgelig igennem vores produktserie BiG, der er skræddersyet til den afkastorienterede dyrker.

Al professionel rådgivning om gødning tager udgangspunkt i vandkvalitet – dette princip afviger BiG ikke fra. Det er derfor vigtigt, at man undersøger om vandkvaliteten er hård, middelhård eller blød.

Du kan undersøge hvordan vandkvaliteten er i dit nærområde under fanen ‘check min vandkvalitet’ på http://bigplantscience.com/ 

Du finder pakkeløsningerne til Danmarks bedste priser lige her

Nu har vi gjort det muligt at købe produkter på afbetaling! Det betyder dog at du bestiller varen idag og vil modtage den indenfor 1 måneds tid. Denne betalingsform er desværre tidskrævende, dog sikrer den at du kan starte din kultivering med det samme! 🙂 

Har du eventuelt spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed alle dage.

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt