WEEKEND UDSALG | SPAR 10% PÅ HELE SHOPPEN!

Brug rabatkoden: GROWEEKEND *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer*

NYHED: Shogun Fertilisers | SPAR 20%

*Gælder kun lørdag og søndag UGE 22*

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

DET FORNUFTIGE VALG

Når du beslutter dig for at kultiverer planter i indendørs klimaer, er det vigtigt at du vælger det rette udstyr med den fornødne ekspertise. Hos Gro-Lys er vi en Growshop som har specialiseret os i alt det udstyr vi sælger, vi sætter en stor ære i, at kunne være Danmarks førende Growshop indenfor rådgivning af groudstyr og plantebelysning. Hos Gro-Lys ligger vi også stor vægt på at kunne lave de mest enkle og effektive løsninger, det gør vi for ikke at overkomplicere processen i, at gå i gang med at kultiverer planter i indelukkede klimaer. Vi kender vores kunders behov og derfor kan vi med sikkerhed sige, at du ikke vil finde en anden Growshop med en bedre købsoplevelse.

Vi er en Growshop som tror på, at LED plantebelysning er fremtidens plantebelysning. Indenfor de senere år har LED plantebelysning hos Growshops været i stor fremgang. De teknologiske fremskridt branchen har præsteret de sidste par år, indenfor LED plantebelysning er store skridt mod den rigtige retning: Billigere elforbrug, lavere varmeudvikling og dermed mindre luftgener, et bredere spektrum som gennemtrænger canopien endnu bedre, ingen giftstoffer udskilles og en kortere vækstperiode. Er du træt af at dine HPS pærer skal udskiftes tit for at opretholde effektiviteten?  dette vil du undgå med et kvalitets LED panel som holder i over 10 år!

Har du i tankerne at gå i gang med at kultiverer planter i indelukkede klimaer og vil du opnå den mest effektive og økonomiske løsning i det lange løb? Går du måske med tankerne at begynde at lave din egen medicin i form af forskellige medicinske planter? Der eksisterer mange planter med helbredende effekter som kan udskifte den giftige og dyre medicin, leveret af medicinalindustrien. Mange påstår at nogle planter har bedre effekter end medicinen da de griber fat i roden af problemet, imens medicinen kun beskæftiger sig med efterfølgerne af sygdommen for at holde den nede, derfor føler mange at det er det rigtige valg at tage. Meget medicin på markedet i dag er forholdsvis dyrt og det er derfor en god løsning både økonomisk og helbredsmæssigt.

Flere indlæg

Besøg superseeds.dk

Hurtig og sikker fragt