Sikker Betaling

Vi tager imod de fleste betalingskort. Dette gør vi over vores sikre servere som stilles til rådighed af Quickpay samt Clearhause. Dine oplysninger er 100% sikrede og du kan forvente at vi ikke videregiver nogen former for personlige oplysninger til en eventuel trejdepart!

Vi tager også imod kontooverførelser som betaling. Bemærk dog at din ordre først vil blive afsendt når betalingen er gået igennem og står på vores konto.

Har du spørgsmål til betalingen så er du velkommen til at tage kontakt til os på mobil eller mail så løser vi sammen problemet.

Vores betalingssystem er integreret med 3D Secure, dette betyder at de skal logge ind med Nem ID og tilmelde deres telefonnummer. De vil nu modtage en besked med en aktiveringskode som skal benyttes ved ethvert køb med deres betalingskort over internettet! På den måde er de sikret imod misbrug af deres kort.


Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her