Mit navn er Anders, jeg er 22 år og jeg driver til dagligt Gro-Lys. Med en stærk passion for faget vi beskæftiger os med, er målet at blive den førende growshop i Danmark! Værdier som åbenhed, høj service, god kvalitet og det at skabe positive kundeoplevelser vægtes meget højt hos os.
Gro-Lys.dk er en Dansk webshop, som startede op i 2014. Den tidligere ejer drev Gro-Lys i 2 år, indtil han mistede engagementet og interessen for forretningen. Her fik jeg muligheden for at overtage firmaet, hvilken mulighed jeg greb med det samme, da jeg kunne se en positiv fremtid indenfor groudstyr og plantebelysnings branchen.
Disse ideér kombineret med en naturlig passion for vækst af planter samt forkærligheden for at yde den bedste service, skabte de grundlæggende værdier hos Gro-Lys.dk. Og med disse udgangspunkter blev konceptet om Danmarks bedste growshop startet op!

Efter at have drevet Gro-Lys i lidt over 1 år blev Hjalmar introduceret for forretningen, og herefter blev han partner og medejer af Gro-Lys. Det har været en fantastisk beslutning at inddrage Hjalmar, og vi forventer et godt og langsigtet samarbejde til glæde for dig som kunde, da vi kan fokusere på dine behov samt give dig en god oplevelse hver gang, du kigger forbi :)
Eftersom Hjalmar har været en del af Gro-Lys i snart 1 år, vil han nu være klar til at hjælpe med god kundeservice og står klar til at besvare alle de spørgsmål, du end måtte have.
Gro-Lys er ikke markedets førende eksperter indenfor vækst af planter - endnu. Vi fokuserer hver dag på at blive bedre til det vi laver, og kender vi ikke svaret på dit spørgsmål, så kan du vide dig sikker på, at vi nok skal finde svaret til dig.
Vi deltager på alle de messer, vi kan komme i nærheden af, samt undersøger markedet efter bedste evne. Formålet med dette er at kunne give dig som kunde den bedste rådgivning og på den måde hjælpe dig til at opnå de mest optimale og potente udbytter. Vi sætter nemlig stor pris på dig som kunde og vil derfor gerne kunne give noget tilbage i form af god og nyttig viden.

Vi har valgt at specialisere os indenfor LED plantebelysning. Det har vi gjort, eftersom vi ser fremtidens plantebelysning være produceret i LED! De traditionelle plantelys som HPS og MH er efterhånden nået til et punkt, hvor de ikke længere er effektive i forhold til de nye LED chips, som er kommet på markedet. Det eneste der ikke er en fordel ved at påbegynde dyrkning med LED plantebelysning er, at det kræver en investering, som typisk betaler sig hjem i løbet af 1-3 år, afhængig af hvilken belysning du brugte før. Fordelene er dog mange: Fuldspektret lys med både UV og IR, som producerer 25% mere potente udbytter, lav varmeudvikling, lavt elforbrug (op til 90% reducering), hurtigere vækst (du sparer ca. 2 uger sammenlagt), bedre yield pr W, programmerbart spektrum (optimer vækst med sol op og nedgang). Disse er blot få af de mange fordele, man opnår ved at udskifte sin plantebelysning til LED, hvilket er grunden til, at vi har valgt at specialisere os i denne type lys til planter.

Vi forsøger så vidt muligt at tage afstand til vores konkurrenter på markedet, på den måde vil vi skille os ud og blive Danmarks bedste growshop! :) Vi står inde for alle vores produkter, og vi har nøje udvalgt de mest effektive og kvalitetssikrede produkter med det formål at give dig som kunde den bedste oplevelse, samt produkter der holder mere end de 2 år, hvor fabriksgarantien dækker. Vi oplever desværre idag mange i branchen, som kalder sig selv eksperter og fortæller, at de har det bedste og kun det bedste; Hvis du vil finde ud af, hvem der ved, hvad de snakker om, og hvem der ikke gør, så stil dette spørgsmål: Hvad er PAR og PPFD? Så skal du se, hvor hurtigt fårene bliver skilt fra bukkene :)

Som udgangspunkt vil vores kunder primært være hjemmedyrkere samt større industrielle brugere til effektivering af kultiveringsforholdene. Vi går meget op i branchens udvikling, og vi sætter fokus på at være en del af udviklingen til en bedre verden for os alle; Det er bla. eksempelvis derfor, vi skriver informerende blogindlæg om medicinsk cannabis, så den almene befolkning kan indse, at denne cannabis ikke er så farlig, som man går og tror. Vores intentioner er at servicere en million mennesker, som føler de har fået en oplevelse, de ikke får andre steder!

At have en intention om at elske vores kunder samt at kunne tilføje så meget værdi til kunden, at de tjener mere end vi selv gør, det er vores mål.

Vi håber, det gav et bedre indblik i, hvem vi er og hvad vi står for. Har du spørgsmål, eller er der så meget som det mindste, så ring til os på 40141637. Vi ser frem til at høre fra dig.
Tjek os gerne ud på Trustpilot :)

Venlig hilsen
Hjalmar og Anders


Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her