Hvem er vi?

Vi har eksisteret siden 2014 og sidenhen er det gået stærkt :-)  Vores mål er at blive den førende forhandler indenfor indendørs kultivering af planter i Danmark. Dette vil vi opnå med en god faglig viden om de produkter vi sælger samt ved at leverer Danmarks bedste service. Vores billige priser på Grolys, Groudstyr og Ventilation gør at vi kan konkurrerer med de større webshops, derudover har vi ikke en dyr husleje vi betaler til, da vi ikke er etableret med en butik endnu. Alle vores produkter er gennemtestet og godkendt af vores egne erfarne eksperter. Du finder altid top kvalitet, de billigste priser og den bedste service hos Gro-Lys.dk!

Har du spørgsmål eller ideér til hvordan vi kan forbedre vores site så tag endelig kontakt til os på 50341028, så vi sammen kan få en hyggelig snak. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen

Teamet bag Gro-Lys.dk


Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her