Bioquant AFF

Bioquant AFF

Der er flere produkter

Bioquant AFF påføres ved sprøjtning af bladene. Absorption af næringsstoffer gennem bladene koster næsten ingen energi til planten og er meget mere effektiv end substratgødning.
Ved undergødning skal du have større mængder i ernæring for at give plantens behov. Når du bruger AFF, skal du bruge mindre ernæring, og derfor er bladgødning mere økonom...

Bioquant AFF påføres ved sprøjtning af bladene. Absorption af næringsstoffer gennem bladene koster næsten ingen energi til planten og er meget mere effektiv end substratgødning.
Ved undergødning skal du have større mængder i ernæring for at give plantens behov. Når du bruger AFF, skal du bruge mindre ernæring, og derfor er bladgødning mere økonomisk end substratgødning.
Bioquant AFF muliggør effektiv absorption af næringsstoffer, der optimerer brugen af ​​solenergi og øget fotosyntese med en langtidseffekt.
Bioquant AFF er resultatet, hvis absorption af næringsstoffer gennem rødderne er vanskelig, eller hvis et meget hurtigt reaktion af planten er nødvendig.
Sammensætningen af ​​dette produkt Bioquant AFF tilbyder mange muligheder for særlige forhold og for specifikke afgrøder.
Bioquant AFF adskiller sig fra andre (blad) gødninger med hurtig virkning, renhed, høje niveauer og ved tilsætning af LEGUS teknologi.
Bioquant LEGUS (Low Energy Gradient Absorption Stimulators) er en tilsætning af sporstoffer og stimulanter designet til optimal effektivitet af næringsstoffer. En god absorption er sikret, selv under vanskelige forhold Bioquant LEGUS øger tilgængeligheden og hurtig absorption af næringsstoffer.
Bioquant AFF applikationer
Bioquant AFF påføres, hvor et eller flere klima og / eller fysiologiske forhold afviger eller i tilfælde, hvor de strukturelt og relativt forvrænges.
Led lys
LED belysning har en høj tilpasningsevne og spektral rækkevidde.
Det unikke spektralområde af LED er derfor særligt fordelagtigt for anlægget og dets processer i fotosyntese og kan nærme sig sollys kvalitativt. LED-belysning har næppe indflydelse på omgivelsestemperaturer. Led belysning giver utilstrækkelig varme til miljøet, som kan forstyrre plantens fordampningscyklus, hvilket resulterer i unormal væskestyring og cirkulation. Absorptionen af ​​vand og næringsstoffer fra substratet afhænger dels af fordampningscyklusen. Ved forstyrrelse af denne cyklus kan der forekomme mangel på næringsstoffer i planten.
Med Bioquant AFF forhindrer du mangler, og du sikrer kontinuitet af næringsstoffer til planten

Til spændingsreduktion
Stressforhold som dårlig vejr, tung frugtbelastning, behandling med pesticider eller landbrugsaktiviteter som beskæring og afstand er negative for kraften og vitaliteten. Bioquant AFF giver afgrøden et løft og reducerer virkningerne af stress.
Til ernæring og finjustering
En passende tilpasning for hver fase af planten og (klima) omstændigheder for at maksimere hver fase fra vækstcyklusen. Hver plante har på ethvert tidspunkt i et cyklus forskellige krav til mængder næringsstoffer og specifikke elementer. En hurtig forandring i efterspørgslen efter næringsstoffer kræver en hurtig forsyning af disse næringsstoffer. Underlag har en langsom tilpasningsevne og er langsomme. Bioquant AFF kan anvendes meget hurtigt til plantens nøjagtige behov på et bestemt tidspunkt.

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her