Regulators

Regulators

Der er flere produkter

Regulatorer er produkter, der påvirker biologiske processer i anlægget. De fleste hovedprocesser reguleres af hormoner. Regulatorer kan accelerere eller, hvis det er nødvendigt, forsinke disse processer.
Planter regulerer deres indre miljø, samtidig med at der tages hensyn til forandringen i det ydre miljø ved at lave hormoner og enzymer. Selvom ...

Regulatorer er produkter, der påvirker biologiske processer i anlægget. De fleste hovedprocesser reguleres af hormoner. Regulatorer kan accelerere eller, hvis det er nødvendigt, forsinke disse processer.
Planter regulerer deres indre miljø, samtidig med at der tages hensyn til forandringen i det ydre miljø ved at lave hormoner og enzymer. Selvom planter ikke har et nervesystem, kan de stadig reagere hurtigt på denne måde på eksterne stimuli. Hvert signal transmitteres ved hjælp af hormoner. De er signalmolekyler, der er placeret i bestemte steder i anlægget og forekommer i meget lave koncentrationer og forårsager skiftende processer i målceller i andre steder i anlægget.
Plantehormoner regulerer blandt andet vækst i rødder, stilke, blade og frugt / frø udvikling og indflydelse omfatter: Ældring og afvisning af bladene i efteråret, apikal dominans, hvileperioder, såsom vinter dvale, vækstmåde ved tyngdekraftens virkning , vækst ved påvirkning af lyset.
Plantehormoner er klassificeret i fire hovedgrupper, og det er kombinationerne af hovedgrupperne, som er ansvarlige for en bestemt proces og sjældent kun en, der stimulerer eller hæmmer en proces. Graden af ​​fremskridt i en proces styres af kompetitiv inhibering eller stimulering.
Når en plante har en kort cyklus, kan planten ofte ikke skabe tilstrækkelige hormoner alene.
Tilsætninger af BioProliferator og BioRegulone fylde hormoner i anlæg til processer, såsom vækst og blomstring.
BioClomeq og bioApex regulere anatomisk vækst uden at påvirke andre processer, såsom metabolisme, energiomdannelse og celle split.

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her