Basic Nutrition

Basic Nutrition

Der er flere produkter

Bioquant basenæring er blandet ernæring til rod udvikling, vækst og blomstring. Ernæringen er tilgængelig i flydende form (koncentrater) og faste former (mikrogranulater)
De indeholder, bortset fra alle vigtige makro- og mikroelementer, også substratkondensatorer, såsom humine og fulvinsyrer, naturlige hormoner, vitaminer, aminosyrer, saccharider...

Bioquant basenæring er blandet ernæring til rod udvikling, vækst og blomstring. Ernæringen er tilgængelig i flydende form (koncentrater) og faste former (mikrogranulater)
De indeholder, bortset fra alle vigtige makro- og mikroelementer, også substratkondensatorer, såsom humine og fulvinsyrer, naturlige hormoner, vitaminer, aminosyrer, saccharider og enzymer.


Sammensætning af Bioquant basisnæring


Forbindelserne består af 40% organiske og 60% mineralkomponenter. De organiske komponenter ekstraheres fra fermenteringer af planterester. De organiske komponenter er ansvarlige for en høj kvalitet (lugt, farve og smag) i slutprodukter og mineralkomponenterne giver høj mængde og hurtig vækstdynamik.
På grund af denne unikke sammensætning er der ikke behov for / mulighed for at måle Ec-værdierne. Følg kun den anbefalede dosering af det valgte produkt. Overdosering er næsten umulig, og mangler forekommer sjældent.
Da elementerne er godt bufret i organiske substrater, behøver du kun at anvende produkter en eller to gange om ugen.

Den grundlæggende ernæring leverer en nutriel stabil base, og afhængigt af plantens behov kan næsten alle Bioquant booster og additiver tilsættes.

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her