CFL

CFL

Der er flere produkter

CFL pæren er et billigt alternativ til et boost i vækst og blomstringsfasen, bemærk dog at denne type belysning udsender giftige stoffer og burde derfor ikke anvendes i beboelige steder! Med CFL plantebelysning vil du kunne belyse de trænge steder hvor planten ikke opnår meget lys og derfor er denne type lys god til boost af industrielle opsætni...

CFL pæren er et billigt alternativ til et boost i vækst og blomstringsfasen, bemærk dog at denne type belysning udsender giftige stoffer og burde derfor ikke anvendes i beboelige steder! Med CFL plantebelysning vil du kunne belyse de trænge steder hvor planten ikke opnår meget lys og derfor er denne type lys god til boost af industrielle opsætninger.

CFL vækstpærer i højeste kvalitet til landets skarpeste priser! Vi sælger kun CFL pærer i markedets bedste kvalitet da vi mener at dine planter kun fortjener det bedste! 

Gro-Lys.dk er en kvalitetsbevidst growshop med kunden i fokus. Derfor vil du opleve at vi sælger kun sælger nøje udvalgte produkter indenfor: Vækstlys, Ventilationssystemer og anderkendte grosystemer. 

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her