Aeroponic

Aeroponic

Der er flere produkter

Aeroponisk kultur adskiller sig fra både konventionelle hydroponics, aquaponics. I modsætning til hydroponics, der bruger en flydende næringsopløsning som et vækstmedium og essentielle mineraler til opretholdelse af plantevækst vil aquaponics, der bruger vand og fiskeaffald, udføres aeroponics uden vækstmedium. Det ses undertiden som en type hyd...

Aeroponisk kultur adskiller sig fra både konventionelle hydroponics, aquaponics. I modsætning til hydroponics, der bruger en flydende næringsopløsning som et vækstmedium og essentielle mineraler til opretholdelse af plantevækst vil aquaponics, der bruger vand og fiskeaffald, udføres aeroponics uden vækstmedium. Det ses undertiden som en type hydroponics, da vand anvendes i aeroponics for at overføre næringsstoffer.

teknologi, ingeniørarbejde og landbrugets videnskab lover vellykket plantevækst sammen med større effektivitet. Aeroponics tilbyder mere kontrol end almindelige hydroponicsystemer, fordi du ikke behøver at fordybe rødderne i vand. Faktisk vokser planter hurtigere, fordi rødderne udsættes for mere ilt gennem aeroponics. Selv om der har været enorme fremskridt med aeroponisk vækst, havde det en temmelig langsom start, da hydroponics blev den eftertragtede "jordfri" vækstmetode.
Men NASA accelererede bevidstheden om aeroponics yderligere i 1990'erne. Eksperimentering med aeroponics i nul-tyngdekraftmiljøet anvendte NASA denne jordløse voksende teknologi til deres mission om at producere bæredygtig mad i rummet.

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her