Ballast

Ballast

Der er flere produkter

En ballast er vigtig når du skal trække de tunge HID lysopsætninger i dit klima, derfor er det vigtigt at vælge den bedste kvalitet som holder i længst tid uden der sker en nedsætning af effektiviteten. Der findes elektroniske ballaster og analoge ballaster, det er altid mere effektivt med en elektronisk da man kan stille på strømforbruget på ma...

En ballast er vigtig når du skal trække de tunge HID lysopsætninger i dit klima, derfor er det vigtigt at vælge den bedste kvalitet som holder i længst tid uden der sker en nedsætning af effektiviteten. Der findes elektroniske ballaster og analoge ballaster, det er altid mere effektivt med en elektronisk da man kan stille på strømforbruget på mange modeller. Vores ballaster er nøje udvalgt og kvalitetssikret, hvilket sikre dig, at der ikke opstår unødige problemematikker med ballasten!

Hos Gro-Lys finder du elektroniske og magnetiske ballaster, som kan trække dit vækstlys. Du finder kun den bedste kvalitet, og så til Dk's skarpeste pris!

Gro-Lys er en growshop som ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at dine planter får de bedste forhold til at gro i, og det kræver kun det bedste groudstyr! 

Mindre
Mere
Viser produkter

Information

Block title

Besøg vores blog

Ballast

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Godkend

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her